CIOCAN.NET este o platforma online care se adreseaza comunitatilor locale de oameni care se confrunta cu o problema des intalnita la nivel global,gasirea fortei de munca calificata si serioasa. CIOCAN.NET conecteaza oamenii din aceeasi regiune si ii ajuta sa isi rezolve problemele legate de constructii,renovari si intretinerea casei intr-un mod foarte rapid si usor,direct de pe telefonul mobil sau de pe calculator.

In fiecare zi mii de oameni din toata tara sunt implicatI in constructia, renovarea ,demolarea, modernizarea,amenajarea unei case ori apartament sau multe alte activitati conexe intretinerii unei locuinte.

MISIUNEA CIOCAN.NET

Pe platforma CIOCAN.NET, ne-am propus sa scoatem in evidenta calitatea si seriozitatea: CIOCAN usureaza viata oamenilor oferindu-le ocazia sa se gaseasca mai usor si sa stabileasca relatii de colaborare benefice pentru toata lumea. Clientii care au nevoie de ajutor la anumite lucrari pot foarte usor sa intre in contact cu meseriasul sau cu echipa care se potriveste exact nevoilor sale in timp ce un meserias se poate face usor remarcat datorita sistemului de review si notare a aptitudinor sale.

Ideea CIOCAN.NET

Povestea Ciocan.net a aparut odata cu nevoia de selectare pe anumite criterii de profesionalism si seriozitate a fortei de munca calificata si nu numai in domeniul constructiilor.

La fel ca si in alte domenii (taximetrie,turism,restaurante,etc) in Romania anului 2018 oamenii nu mai aleg persoanele cu care doresc sa colaboreze doar pe criteriul pretului cerut.

In timp,oamenii au descoperit necesitatea review-urilor si avantajele pe care ti le ofera informatiile referitoare la un om cu care doresti sa colaborezi si au concluzionat ca pretul cu 10-20% mai mare cerut de un profesionist este la sfarsitul lucrarii mai mic decat un pret de pornire inferior la care adaugi complicatii,nemultumiri sau chiar schimbarea executantului.

Ciocan in cifre:

-”Conform comunicatului de presa emisa de Institutul National de Statistica in data de 9.03.2018, in anul 2017 au fost livrate 53310 locuinte noi, in crestere fata de anul 2016.”

-peste 200.000 de muncitori calificati si necalificati pe teritoriul romaniei din 42 judete din intreaga tara sunt asteptati sa isi faca cont pe platforma CIOCAN.NET unde pot gasi oportunitati diverse.

IMPREUNA PUNEM CIOCANUL LA TREABA!